Date cu caracter personal

4. Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorului Site-ului a serviciilor pe internet, a serviciilor avand ca scop reclama, marketing si publicitate, si a serviciilor de statistica.

Fiecare Utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele date personale pentru a–si crea un cont valabil si pentru a beneficia de Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului.

In momentul crearii contului fiecare Utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Site prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanele vizate, alte persoane fizice sau juridice care le prelucreaza in numele operatorului, alte persoane fizice sau juridice, parteneri, asociati din acelasi grup cu operatorul.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, fiecare Utilizator are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care le privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului.

Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare Utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa Administratorul Site-ului: S.C. Lavalent Family Care S.R.L., cu sediul in Str. Razboieni, Nr.47, Pitesti, Arges; 
De asemenea, fiecarui Utilizator ii este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei.

Administratorul Site-ului este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 9642.

Află mai multe

Utilizatorii care acceseaza www.cuora.ro in calitate de furnizor de serviciu trebuie sa completeze formularul de inscriere pus la dispozitie pe site. Dupa ce isi completeaza profilul cu datele personale, incarca o fotografie, isi pot alege un nume de utilizator si o parola, profilul se poate crea absolut gratuit. Cu ajutorul acestora, utilizatorul isi vor putea accesa propriul profil si il va putea edita atunci cand intervin modificari.

Utilizatorii au obligatia de a-si edita profilul atunci cand nu mai sunt disponibili. Ulterior, persoanele interesate de serviciul oferit de Dv. va vor contacta in functie de criteriile cautate.

Site-ul www.cuora.ro nu isi asuma responsabilitate pentru veridicitatea informatiilor si a datelor personale publicate in profilul utilizatorilor.

Reprezentantii www.cuora.ro nu se obliga sa verifice conturile utilizatorilor. Platforma www.cuora.ro functioneaza doar ca o baza de date si nu ca o agentie de recrutare.

Avantaje si beneficii

  • Ai puterea de a alege singur ce e bine pentru tine
  • Acest website iti creaza o oportunitate
  • Cuora.ro nu reprezinta un website tip agentie
  • Datele de contact sunt facuta publice in pagina de profil
  • Zeci de servicii de care sigur aveti nevoie
  • Gasesti cu usurinta serviciul cautat
  • Puteti cauta si filtra dupa orasul sau judetul dvs.
  • Mii de oameni care isi iubesc meseria
  • Servicii profesionale si siguranta garantata.

Tranzactii securizate

Mobilpay

Sistemul de plata on-line este dezvoltat de catre MobilPay si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile on-line efectuate pe site-ul partenerului MobilPay beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Cod).

3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online.

Abonare newsletter


Cauta meserias!

Acest website este parte a www.cuora.ro. Prin intermediul website-ului poti cauta si solicita servicii din mai multe domenii de activitate.